Via mijn werk creëer ik een universum waarin tijd en ruimte worden ervaren zoals in een droomtoestand. Met andere woorden: tijd is relatief en bestaat eigenlijk niet. Alles gebeurt in een eindeloos momentum. Alles is cyclisch. Ervaringen, gebeurtenissen, gevoelens, gedachten, angsten en verlangens vinden allemaal binnen het hetzelfde tijdframe plaats. Naast elkaar, door elkaar, met elkaar.

Zaken die in de zichtbare realiteit niet altijd waarneembaar zijn, verbeeld ik in mijn kunstwerken. Zoals bijvoorbeeld de wisselwerking tussen twee mensen. Die vindt plaats op emotioneel, spiritueel, fysiek en mentaal vlak. De vraag naar hoe deze eruit zou kunnen zien, vormt het uitgangspunt van mijn werk. Maar ook de wisselwerking van gevoel en gedachten. Het gevoel en intuïtie is ongrijpbaar. Je gedachtes zijn vaak gebaseerd op ervaringen, en niet altijd de jouwe. Toch identificeer je jezelf ermee en vindt er een strijd plaats. Luister ik naar mijn intuïtie, of mijn gedachtes en mijn verstand. Waar kies ik voor?

Tevens andere vragen houden me bezig: Hoe ziet liefde eruit? Wat is kracht? Hoe kan ik angst verbeelden? Hoe vertaalt hoop zich?